top of page
Search
  • Writer's pictureConstruiÈ›i Balcon

Fapte importante de știut despre impermeabilizare

Este vital să vă protejați casa de orice poate provoca rău. Apa poate dăuna primar structurii unei structuri și este esențial să te ții departe de circumstanțele actuale pentru a impermeabiliza casa.


Impermeabilizarea este în esență utilizarea unui strat de etanșare sau a unui strat excepțional pe suprafața structurii, pentru a împiedica pătrunderea apei. Aceasta a devenit o sarcină obișnuită în timpul remodelării locuinței, deoarece numeroși deținătorii de ipoteci caută abordări pentru a-și menține proprietatea uscată, protejată și plăcută.


De ce este semnificativ


Impermeabilizarea ajută la menținerea designului casei de a fi afectat de apă. Apa poate dăuna structurii structurilor provocând un rău nespus. Întreaga construcție a casei poate fi debilitată, ceea ce poate provoca probleme care pot fi foarte scumpe de remediat.


O parte din problemele experimentate includ vopsea de dezizolare, deteriorarea lemnului, eroziunea metalelor și extinderea în apă. Vătămarea cauzată de apă poate, de asemenea, să facă probleme cu locuitorii, datorită formei și acumulării care umple zonele umede.


Fapte importante de știut despre impermeabilizare

Unde este utilizat


Hidroizolarea este în general de bază în pivniță, totuși este de asemenea utilizată în diferite regiuni ale casei, care sunt prezente la apă sau umezeală. Camere precum toaleta, cămară și bucătărie pot profita de impermeabilizare. Diferite zone, cum ar fi surplombul sau separatoarele de susținere, pot fi, de asemenea, impermeabilizate.


Există numeroase tipuri de cadre de impermeabilizare, care sunt ideale pentru diferitele teritorii din casă. Materialul de dezvoltare utilizat va decide, de asemenea, cadrul cel mai potrivit. Cadrele de impermeabilizare utilizate pe secțiuni solide nu vor fi aceleași cu cele utilizate pe acoperiș sau separatoare de lemn.


Tipuri de impermeabilizare


Tipurile de cadre de impermeabilizare utilizate se schimbă în general și sunt ordonate în funcție de materialul utilizat. Ele pot fi fie cadre de interior, fie în aer liber. Cel mai recunoscut tip de impermeabilizare utilizat este un etanșant unic care se aplică pe suprafață ca vopseaua.


Diferite tipuri încorporează beton care este utilizat în mod normal pentru pivnițe și filme care sunt produse folosind poliuretan sau acril. Filmele de impermeabilizare sunt suficient de adaptabile pentru a impune dezvoltarea clădirii. Câteva tipuri de materiale de impermeabilizare vin în foi care sunt așezate la un nivel superficial.


Unitatea de impermeabilizare


Pentru a obține cele mai bune rezultate, este esențial să se utilizeze un expert certificat pentru hidroizolare. Acest lucru este deosebit de semnificativ pentru cadrele externe, care necesită o muncă largă. Un expert va garanta că aplicația se face bine pentru a împiedica pătrunderea apei în casă.


Având un expert care are cunoștințe despre gestionarea articolelor de impermeabilizare vă va ajuta să garantați că obțineți rezultate de calitate și durabile. Câteva substanțe de etanșare sunt utilizate ca articole D-I-Y, în special cele care sunt aplicate ca vopseaua. O parte din materialele de etanșare mai ușoare va necesita o aplicare standard pe termen lung.


Înainte ca orice impermeabilizare să poată fi realizată, este imperativ să descoperim izvorul de apă, să decidem întinderea sarcinii. Tipul de casă în care locuiți și starea de murdărie vor decide nevoile dvs. de impermeabilizare. Regiunile care se confruntă cu precipitații grele continue necesită impermeabilizarea pivniței de furtună pentru a asigura stabilirea casei.

2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page