top of page
Search
  • Writer's pictureConstruiÈ›i Balcon

Punți și balcoane impermeabile peste spațiul de locuit

Punțile impermeabile peste spațiul de locuit s-au dovedit a fi un punct de interes pentru construcția principală. În timp ce utilitatea punții peste spațiul de locuit este plăcută, lucrurile se revoltă fără o impermeabilizare adecvată. Un nivel enorm de punți de acoperiș de nivel ridicat se scurge în interiorul inițialului destul de mult din cauza planului inadecvat sau a utilizării potențiale a unor materiale inacceptabile. Utilizarea unui lucrător de punte impermeabil este o etapă de început decentă. Acesta este un domeniu specific pe care nici majoritatea lucrătorilor din proiecte nu preferă să îl gestioneze.


Considerații Semnificative


Unele considerații semnificative în configurația legitimă a punții încorporează înclinarea adecvată, un plan decent de deșeuri și subtilități aprinse de pe acoperiș în jurul tuturor marginilor și separatoarelor. Fără aceste componente vitale configurate, cu adevărat nu face nicio diferență ce cadru de impermeabilizare utilizați. Utilizarea unui master de punte impermeabil pregătit vă va reduce semnificativ pericolul atunci când introduceți o punte peste spațiul de locuit.


Planul punții peste spațiul de locuit ar trebui să fie realizat în mod constant în conferință cu hidroizolatie balcon , înainte de începerea dezvoltării. Conturarea subtilităților, a deșeurilor și a materialelor de substrat pentru pardoseală este complet așteptată să laude cadrul de impermeabilizare utilizat. Configurația punții, cadrele de impermeabilizare și schimburile de legături, de exemplu, fixarea tencuielii sunt semnificative.


Punți și balcoane impermeabile peste spațiul de locuit

Există o gamă largă de cadre de impermeabilizare accesibile astăzi. Două tipuri de principiu sunt cadrele de acoperire fluidă și cadrele bazate pe straturi. De regulă, cadrele bazate pe straturi sunt mai dure, au o durată de viață mai extinsă și pot rezista caracteristicilor de dezvoltare în dezvoltarea conturului lemnului. Majoritatea dezamăgirilor cu cadrele de acoperire fluidă provin din pauze care se creează pe termen lung din cauza dezvoltării și retragerii.


La Punțile De Tiglă


Aceste tipuri de probleme sunt practic inexistente în cadrul de tip layer. Este posibil ca cele mai foarte demonstrate cadre de film să fie realizate de Duradek. Apar numeroase anchete cu privire la punțile de țiglă. Deși aceasta este o conversație total unică, amintiți-vă că țiglele și mortarul nu sunt cadre de impermeabilizare. Hidroizolarea ar trebui privită mai întâi înainte de a se gândi la țiglă, iar cadrul ar trebui să fie planificat luând în considerare țiglele. Antreprenorii generali cu experiență se pot ocupa integral de acest lucru pentru dvs.


Suprapunerile și punțile de la etajul al doilea au de obicei modalități de a ajunge la punte. O subtilitate de bază a hidroizolației este de a stria în mod corespunzător intrarea ca o caracteristică a punții impermeabile. Acest detaliu este cunoscut sub numele de faruri de intrare. Oricât de urgent ar fi acest lucru, este frecvent ignorat de lucrătorii de proiect mai puțin experimentați.


Una peste alta, punțile celei de-a doua etaje asupra spațiului de locuit sunt puncte culminante extraordinare, totuși ar trebui să fie planificate corespunzător. Discuția cu un muncitor expert în punte impermeabil pentru comandantul angajat din timp va preveni numeroase probleme care sunt obișnuite pentru punțile care nu sunt aranjate conform așteptărilor.


2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page